skip to Main Content

Lunch, diner of catering in Woudenberg

Bent u op zoek naar een restaurant in Woudenberg waar u heerlijk kunt dineren en lunchen? Of bent u juist op zoek naar een cateringbedrijf? Kom dan langs bij restaurant De Sous-Chef in hartje Woudenberg. Bij ons kunt u gastvrij en ongedwongen dineren en lunchen. Dit kan zowel met vrienden en familie, maar u kunt bij ons ook terecht voor een bedrijfslunch. Ook heeft u de mogelijkheid om door ons cateringbedrijf de catering te laten verzorgen voor thuis of als bedrijfscatering. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die ons restaurant kan bieden, maar u kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen om te reserveren.

Wildrestaurant in Woudenberg

Loopt het water u al in de mond wanneer u denkt aan de smakelijke gerechten op het menu van een wildrestaurant? Dan bent u bij De Sous-Chef in Woudenberg aan het juiste adres, want wij staan bekend als excellent wildrestaurant. Vanaf half oktober hebben we weer de lekkerste wildgerechten op onze menukaart staan. Dit is ook erg lekker wanneer u op zoek bent naar een restaurant voor een heerlijk kerstdiner. Kom ook dineren in ons wildrestaurant en reserveer snel een tafel.

Genieten van een lunch

Bij De Sous-Chef kunt u in Woudenberg niet alleen terecht voor een goed diner, maar wij zijn ook een lunch restaurant met heerlijke gerechten voor een smakelijke lunch. Kom ook samen met uw familie en vrienden lekker bij ons lunchen. Zo kunt u tijdens de lunch samen genieten van onze heerlijke sandwiches, salades en soepen. Bij De Sous-Chef kunt u ook terecht voor een uitgebreide bedrijfslunch. Neem uw medewerkers in Woudenberg er dus eens mee op uit voor een gezellige bedrijfslunch, in plaats van de saaie kantine.

restaurant woudenberg

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Catering Woudenberg

Kerstdiner in een restaurant

Wilt u de feestdagen komen vieren met een kerstdiner bij restaurant De Sous-Chef in Woudenberg? Bekijk dan eens het kerstmenu dat wij in ons restaurant bieden. U bent van harte welkom om te komen genieten van ons speciaal samengestelde kerstmenu. Ook bieden we de mogelijkheid om te genieten van een kerstdiner uit een restaurant in uw eigen huis. Wij hebben namelijk een kerstmenu speciaal voor af te halen. Zo kunt u uw gasten in Woudenberg trakteren op heerlijke feestelijke gerechten.

Catering bij u thuis en bedrijfscatering

De kwaliteit van een heerlijk wildrestaurant bij u op locatie? Dat kan! Wij zijn namelijk ook actief als catering bedrijf. Van een simpele lunch tot een compleet buffet, met of zonder bediening, wij maken het voor u mogelijk. We verzorgen de catering voor particulieren, maar ook voor bedrijfscatering kunt u contact met ons opnemen. De mogelijkheden van ons cateringbedrijf zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een Italiaans, Hollands of Oosters buffet, bedrijfscatering met heerlijke barbecuegerechten, vegetarische catering of het speciale buffet van de Sous-Chef.

Contact met De Sous-Chef

Wilt u een tafel reserveren voor een diner bij een heerlijk wildrestaurant in Woudenberg? Wilt u lekker bij ons komen lunchen? Alvast uw kerstdiner plannen? Of toch thuis genieten van de lekkerste gerechten verzorgd door een cateringbedrijf? Neem dan contact op met De Sous-Chef door te bellen naar 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Voor lunch, (kerst)diner en catering in Woudenberg belt u De Sous-Chef!

033-286 2286 033-286 2286