skip to Main Content

Uit eten bij restaurant De Sous-Chef

Wilt u lekker uit eten in een restaurant? Of wenst u een bedrijfslunch of kerstdiner te reserveren? Ook voor uw catering belt u de Sous-Chef. In ons restaurant hangt een ongedwongen, gezellige sfeer. We vinden het belangrijk dat u rustig kunt genieten van zowel uw eten als de ambiance. Het eten dat u bij de Sous-Chef op de kaart vindt is veelzijdig en ieder gerecht is met passie voor u bereidt. Bij ons kunt u niet enkel terecht voor uw lunch of diner. Ook voor uw bedrijfslunch of catering bieden wij excellente service. Kom gerust sfeer proeven in ons restaurant met uw vrienden, familie of personeel. U kunt online reserveren in ons restaurant of contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft.

In ons restaurant kunt u wild eten

Bent u onder de restaurants op zoek naar een echt wildrestaurant? Dan hebben wij u bij de Sous-Chef diverse wildgerechten te bieden. Vanaf half oktober bieden wij weer een ruime keuze op onze kaart. Indien u op zoek bent naar restaurants voor uw kerstdiner, is ons wildrestaurant zeker een aanrader. Wij hebben allerlei overheerlijke gerechten. Zo serveren wij onder andere hert en eend. Reserveer snel een tafel in ons wildrestaurant.

Bedrijfslunch reserveren in ons restaurant

In ons restaurant geniet u niet enkel van een voortreffelijk diner. Ook kunnen wij uw lunch en bedrijfslunch tot in de puntjes verzorgen. Kom gerust langs met uw familie of vrienden en profiteer van een uitgebreide lunch. Denk hierbij aan diverse soepen, salades en sandwiches. Ook uw bedrijfslunch verzorgen wij in onze sfeervolle ambiance. Kies voor een heerlijke bedrijfslunch eens een andere plek dan de kantine en kom met uw personeel naar ons restaurant.

resaurant

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

restaurant souschef

Uw kerstdiner in ons restaurant

Wenst u het lekkerste kerstdiner te proeven in ons restaurant? Dan bent u van harte welkom bij de Sous-Chef. Wij hebben het kerstmenu van dit jaar weer op onze website gezet, dus neem gerust een kijkje. Kom langs en geniet van ons heerlijke kerstdiner in ons restaurant of laat de gerechten van ons kerstmenu afhalen. Zo geniet u van een professioneel kerstdiner aan uw eigen eettafel. Maak de keuze uit onze drie- , vier- of vijfgangenmenu’s. Deze kunt u geheel naar wens samenstellen. Dat is eens wat anders dan bij de doorsnee restaurants.

Bedrijfscatering of evenementen catering

Als u op een bedrijfsfeest of evenement wenst te genieten van heerlijke catering, dan kunt u ook bij ons restaurant terecht. Wij zijn tevens een gespecialiseerd cateringbedrijf en bieden eindeloze mogelijkheden. Of u nu een lunch of compleet buffet wilt, met of zonder bediening, wij verzorgen uw catering geheel naar wens. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor bedrijven. U kunt kiezen uit een Oosters, Hollands of Italiaans buffet. Tevens bieden bij barbecue gerechten en vegetarische gerechten aan, en een buffet met specialiteiten van ons restaurant.

Neem contact op met ons restaurant

Wenst u te genieten van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant? Bent u specifiek op zoek naar een wildrestaurant of wenst u een compleet verzorgde catering? Bel dan vandaag nog met restaurant De Sous-Chef en maak een reservering. Bel 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Voor lunch, (kerst)diner en catering is restaurant De Sous-Chef het restaurant der restaurants!

033-286 2286 033-286 2286