skip to Main Content

Uit eten bij restaurant De Sous-Chef

Wilt u lekker uit eten in een restaurant? In ons restaurant hangt een ongedwongen, gezellige sfeer. We vinden het belangrijk dat u rustig kunt genieten van zowel uw eten als de ambiance. Het eten dat u bij de Sous-Chef op de kaart vindt is veelzijdig en ieder gerecht is met passie voor u bereidt. Kom gerust sfeer proeven in ons restaurant met uw vrienden, familie of personeel. U kunt online reserveren in ons restaurant of contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft.

Lunch

Lunchmenu

Diner

Dinerkaart

Wild

WildMenu

Bierkaart

Bierkaart

Lunchen of dineren bij de Sous Chef

Bij restaurant De Sous-Chef kunt u niet alleen genieten van een heerlijk diner, maar we zetten ook graag een smakelijke lunch voor u op tafel. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze heerlijke sandwiches, salades en soepen. Kom langs met uw vrienden of familie, of trakteer uw personeel op een lekkere bedrijfslunch buiten de deur. Samen lunchen versterkt namelijk het teamverband, en na een pauze in ons restaurant gaan uw medewerkers weer vol energie aan de slag.

resaurant

Kerst bij de SousChef

Uw kerstdiner in ons restaurant

Wenst u het lekkerste kerstdiner te proeven in ons restaurant? Dan bent u van harte welkom bij de Sous-Chef. Wij hebben het kerstmenu van dit jaar weer op onze website gezet, dus neem gerust een kijkje. Kom langs en geniet van ons heerlijke kerstdiner in ons restaurant of laat de gerechten van ons kerstmenu afhalen. Zo geniet u van een professioneel kerstdiner aan uw eigen eettafel. Maak de keuze uit onze drie- , vier- of vijfgangenmenu’s. Deze kunt u geheel naar wens samenstellen. Dat is eens wat anders dan bij de doorsnee restaurants.

In ons restaurant kunt u wild eten

Bent u onder de restaurants op zoek naar een echt wildrestaurant? Dan hebben wij u bij de Sous-Chef diverse wildgerechten te bieden. Vanaf half oktober bieden wij heerlijke wildgerechten op onze kaart. Indien u op zoek bent naar restaurants voor uw kerstdiner, is ons wildrestaurant zeker een aanrader. Wij hebben allerlei overheerlijke gerechten. Zo serveren wij onder andere hert en eend. Reserveer snel een tafel in ons wildrestaurant.

033-286 2286 033-286 2286