skip to Main Content

Uit eten bij restaurant De Sous-Chef

Wilt u lekker uit eten in een restaurant? In ons restaurant hangt een ongedwongen, gezellige sfeer. We vinden het belangrijk dat u rustig kunt genieten van zowel uw eten als de ambiance. Het eten dat u bij de Sous-Chef op de kaart vindt is veelzijdig en ieder gerecht is met passie voor u bereidt. Kom gerust sfeer proeven in ons restaurant met uw vrienden, familie of personeel. U kunt online reserveren in ons restaurant of contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft.

Lunch

Lunchmenu

Diner

Dinerkaart

Bierkaart

Bierkaart

Lunchen of dineren bij de Sous Chef

Bij restaurant De Sous-Chef kunt u niet alleen genieten van een heerlijk diner, maar we zetten ook graag een smakelijke lunch voor u op tafel. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze heerlijke sandwiches, salades en soepen. Kom langs met uw vrienden of familie, of trakteer uw personeel op een lekkere bedrijfslunch buiten de deur. Samen lunchen versterkt namelijk het teamverband, en na een pauze in ons restaurant gaan uw medewerkers weer vol energie aan de slag.

Restaurant groepsreservering

De Sous Chef

Afhaal & bezorg menu bij De Sous-Chef

Haal De Sous-Chef in huis! Geniet nu ook thuis van onze gerechten. Tijdens onze openingstijden kunt u eten halen bij ons in het restaurant of laten bezorgen bij u thuis. Kies nu ook voor de kwaliteit van ons restaurant bij u thuis.

033-286 2286 033-286 2286