skip to Main Content

Lunchen of dineren in de buurt van Veenendaal

Zoekt u een restaurant in de buurt van Veenendaal? Dan verwelkomen wij u van harte bij De Sous-Chef! Wij maken de lekkerste gerechten voor u klaar waar u van kunt genieten in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Wilt u van ons heerlijke eten genieten wanneer u een feest of ander evenement in Veenendaal heeft? Dan kunt u ons als cateringbedrijf ook inschakelen om de catering te verzorgen. Dit is ook ideaal wanneer u op uw werk een gezellige bedrijfslunch wilt organiseren. De Sous-Chef maakt het mogelijk! Reserveer snel een tafel of neem contact op voor de opties wat betreft catering.

Wildrestaurant nabij Veenendaal

Rond mid-oktober begint het wildseizoen weer, en ook in wildrestaurant De Sous-Chef kunt u dan weer genieten van de lekkerste gerechten. Wij staan in de regio Veenendaal niet voor niets bekend als excellent wildrestaurant. Op onze menukaart vindt u onder andere eend en hert. Aangezien wild vaak onderdeel is van feestelijke wintergerechten, raden wij ook zeker aan om met de feestdagen van het kerstdiner in ons restaurant te komen genieten. Wanneer u contact met ons opneemt informeren we u graag over de mogelijkheden voor een reservering in ons wildrestaurant.

Kerstdiner in een restaurant

Heeft u geen zin om met de feestdagen urenlang in de keuken te staan om een kerstdiner voor te bereiden, alleen al om na afloop te blijven zitten met bergen afwas? Maak het uzelf gemakkelijk en kom voor een heerlijk kerstdiner naar ons restaurant. Bij De Sous-Chef kunt u gewoon aanschuiven voor een lekker kerstmenu. Vindt u het toch wel leuk om met vrienden en familie thuis in Veenendaal te genieten van het kerstdiner? Ook dat is geen probleem, want we hebben een speciaal kerstmenu samengesteld dat u af kunt halen. Zo maakt u indruk op uw gasten met een heerlijk kerstdiner uit een restaurant, gewoon aan uw eigen eettafel!

restaurant veenendaal

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

catering veenendaal

Uitgebreid lunchen

Bij restaurant De Sous-Chef kunt u niet alleen terecht om te dineren; we zetten ook een smakelijke lunch voor u op tafel. Neem uw vrienden of familie mee en kom genieten van onze lunch, waaronder sandwiches, salades en soepen. Ook is het leuk om uw personeel in Veenendaal te trakteren op een bedrijfslunch buiten de deur. U reserveert gemakkelijk een grote tafel bij De Sous-Chef. Wilt u toch liever genieten van een bedrijfslunch in uw eigen kantine? Dan schakelt u ons in voor uw bedrijfscatering en we zetten binnen no time een bedrijfslunch bij u in Veenendaal klaar.

Catering op locatie in Veenendaal

Als cateringbedrijf verzorgen we de bedrijfslunch en andere bedrijfscatering. Heeft u als particulier een feestje of een ander evenement in Veenendaal? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. Wij verzorgen de catering voor zeer uiteenlopende evenementen. Wij passen het precies voor u op maat aan. Van kleine lunch tot groot buffet, met of zonder bediening. De verschillende soorten catering waar u onder andere uit kunt kiezen zijn:

  • Italiaans buffet
  • Hollands buffet
  • Oosters buffet
  • Barbecue pakket
  • Vegetarische gerechten

Contact opnemen

Wilt u vanuit Veenendaal lekker bij ons komen eten? Reserveer dan snel een tafel via de site, of neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Ook wanneer u de catering door ons cateringbedrijf wilt laten organiseren belt of mailt u ons. Dat kan via 033-2862286 of info@desouschef.nl. Voor catering service, lekker dineren of uit lunchen in de buurt van Veenendaal kunt u terecht bij De Sous-Chef

033-286 2286 033-286 2286