skip to Main Content

Lunchen of dineren bij De Sous-Chef

Bent u op de Utrechtse Heuvelrug en wilt u in de omgeving lekker gaan uit eten? Of misschien heeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een cateringbedrijf? Voor de lekkerste gerechten kunt u terecht bij De Sous-Chef, zowel in ons restaurant als voor de catering! Wilt u meer weten over ons als cateringbedrijf of wilt u een tafel in het restaurant reserveren? Bel of mail dan met De Sous-Chef.

Wildrestaurant Utrechtse Heuvelrug

Kunt u niet wachten om te genieten van heerlijke wildgerechten? Dan komt u dineren bij wildrestaurant De Sous-Chef. Wij staan in de gemeente Utrechtse Heuvelrug namelijk bekend als excellent wildrestaurant! Zo vindt u de beste gerechten met eend en hert op onze menukaart. Aangezien wild vaak een onderdeel is van een feestelijk wintergerecht, is ook het genieten van een kerstdiner in ons restaurant een populaire keuze. Neem eens contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden van het maken van een reservering in ons wildrestaurant, ook tijdens de feestdagen.

Kerstdiner buiten de deur?

Zoals gezegd kiezen veel mensen voor een kerstdiner in een restaurant. De smakelijke gerechten zijn hiervan niet het enige voordeel, maar ook het feit dat u met de feestdagen geen uren in de keuken door hoeft te brengen is natuurlijk voordelig. Bovendien blijft u na afloop niet met bergen afwas zitten. Speciaal voor u hebben we een kerstmenu samengesteld dat u af kunt komen halen. Zo kunt u uw gasten verrassen met een professioneel kerstdiner uit een restaurant, gemaakt door onze ervaren koks. En dit serveert u zo aan uw eigen eettafel.

restaurant utrechtse heuvelrug

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Catering Utrechtse Heuvelrug

Uitgebreid lunchen

Lunchen vlakbij Utrechtse Heuvelrug? Bij de Sous-Chef kunt u zowel dineren als lunchen. Wij zetten een smakelijke lunch voor u op tafel. Zo kunt u kiezen uit de lekkerste sandwiches, salades en soepen. Kom langs om te lunchen met vrienden of familie, u bent van harte welkom. We verzorgen ook bedrijfslunches. Omdat iedereen elke dag keihard aan het werk is verdienen ze soms ook wat extra aandacht. Trakteer daarom eens uw collega’s op een fantastische en welverdiende lunch.

Catering in de Utrechtse Heuvelrug

Naast bedrijfscatering verzorgen we bij cateringbedrijf De Sous-Chef ook catering voor particulieren. Heeft u dus een feest of een ander evenement in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug, dan verzorgen wij het eten volledig. Dat doen we geheel naar uw wensen, van een kleine lunch tot een uitgebreid buffet, met of zonder bediening. Zo kunnen u en uw gasten bijvoorbeeld genieten van:

  • Italiaanse buffetten
  • Hollandse buffetten
  • Oosterse buffetten
  • Een barbecue pakket
  • Vegetarische gerechten

Contact opnemen

Wilt u komen eten bij De Sous-Chef? Reserveer dan een tafel via de site, telefonisch of door een mail te sturen. Ook voor catering in De Utrechtse Heuvelrug kunt u contact met ons opnemen. Bellen doet u naar 033-2862286, en mailen gaat via info@desouschef.nl. We houden graag een tafeltje voor u vrij in ons restaurant of stellen vrijblijvend een offerte voor catering voor u op.

033-286 2286 033-286 2286