skip to Main Content

Lunch, diner of catering in de buurt van Scherpenzeel

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Scherpenzeel waar u heerlijk kunt dineren of lunchen? Dan moet u bij De Sous-Chef zijn! Bij ons kunt u in een ontspannen en ongedwongen sfeer genieten van de lekkerst gerechten. Bovendien zijn we ook actief als cateringbedrijf, wat betekent dat u ook thuis of op locatie in Scherpenzeel kunt genieten van onze uitgebreide menukaart. De catering verzorgen we niet alleen voor particulieren, maar u kunt ons ook inschakelen voor bedrijfscatering. Wilt u uw medewerkers een keer trakteren door ze mee uit eten te nemen? Reserveer dan een tafel voor een lekkere bedrijfslunch.

Wildrestaurant in de regio Scherpenzeel

Kunt u ook zo genieten van heerlijke wildgerechten? Wij in ieder geval wel! Daarom hebben we ons als wildrestaurant gespecialiseerd met een heerlijke menukaart van wild. In de regio van Scherpenzeel staan we niet voor niets bekend als excellent wildrestaurant. Eend en hert staan onder andere op onze menukaart. Aangezien wild onderdeel kan zijn van een feestelijk wintergerecht, raden wij u ook aan om het kerstdiner in ons wildrestaurant te houden. Reserveer dus gauw een tafel bij restaurant De Sous-Chef!

Kerstdiner in een restaurant

Urenlang in de keuken doorbrengen tijdens de feestdagen en in de avond achterblijven met bergen aan afwas. U wordt er wellicht niet vrolijk van. Kies er daarom dit jaar voor om het kerstdiner in een restaurant te houden. Bij De Sous-Chef verzorgen we een speciaal kerstmenu met feestelijke gerechten. Wilt u de feestdagen wel thuis in Scherpenzeel doorbrengen, maar heeft u alsnog geen zin om te koken? Ook dan kunt u bij De Sous-Chef terecht, want we hebben en speciaal kerstmenu samengesteld om af te halen. U kunt dus gewoon aan uw eigen eettafel genieten van een heerlijk kerstdiner van een restaurant.

restaurant scherpenzeel

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

catering scherpenzeel

Bedank medewerkers met een bedrijfslunch

Voor medewerkers is het altijd fijn om te horen dat ze gewaardeerd worden binnen een bedrijf. Laat dit aan uw personeel blijken door ze mee te nemen voor een heerlijke bedrijfslunch bij De Sous-Chef. Met onze volledig verzorgde bedrijfslunch trakteert u uw medewerkers op heerlijke sandwiches, salades en soepen. Ook wanneer u gewoon met vrienden of familie in de buurt van Scherpenzeel wil lunchen, kunt u natuurlijk bij ons langs komen. Reserveer voor een gewone lunch of een bedrijfslunch snel een tafel bij De Sous-Chef!

(Bedrijfs)catering door De Sous-Chef

Wij verwelkomen u niet alleen van harte in ons restaurant, maar we komen als cateringbedrijf ook graag de catering voor u in Scherpenzeel verzorgen! Wij zetten dan de lekkerste gerechten gewoon bij u op tafel. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar u kunt ons ook inschakelen voor bedrijfscatering. Hoe uitgebreid u de catering wilt hebben kunt u zelf bepalen, van kleine lunch tot groot buffet, met of zonder bediening. U kunt kiezen uit een groot aantal catering opties, zoals een Italiaans, Hollands of Oosters buffet, bedrijfscatering met barbecue gerechten, vegetarische gerechten of het speciale buffet van De Sous-Chef.

Neem contact op

Wilt u vanuit Scherpenzeel ook in ons restaurant komen voor een heerlijk diner of lunch? Wilt u een cateringbedrijf inhuren omdat u iets te vieren heeft? Of juist een gezellige bedrijfslunch organiseren? Neem contact op met De Sous-Chef door te bellen naar 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl.

033-286 2286 033-286 2286