skip to Main Content

Lunchen en dineren in de buurt van Renswoude

Bent u toe aan een lekkere lunch of diner in een restaurant in de buurt van Renswoude? Kom dan langs bij De Sous-Chef en geniet van heerlijke gerechten in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Wij zijn ook actief als cateringbedrijf, wat betekent dat u ook thuis of op locatie in Renswoude tijdens een evenement van onze gerechten kunt genieten. Wat betreft bedrijfscatering verzorgen we natuurlijk de bedrijfslunch op uw kantoor, maar we nodigen u ook en uw medewerkers ook uit in ons restaurant. Bij De Sous-Chef is het allemaal mogelijk! Reserveer daarom snel een tafel of informeer naar onze opties voor catering.

De Sous-Chef heeft een voorliefde voor wildgerechten

Loopt u het water al in de mond als u denkt aan de heerlijke gerechten van een echt wildrestaurant? Dan moet u zeker eens langskomen bij De Sous-Chef. Wij staan in de regio Renswoude bekend als uitstekend wildrestaurant. Op onze menukaart staan onder andere eend en hert. Wild is vaak onderdeel van feestelijke wintergerechten. Daarom raden we u zeker aan om het kerstdiner in ons restaurant te eten. Reserveer een tafel en kom dineren bij wildrestaurant De Sous-Chef, of vraag naar de mogelijkheden voor een reservering met kerst.

Kerstdiner in een restaurant

De heerlijke gerechten van een kerstdiner in een restaurant zijn niet het enige voordelen van uit eten tijdens de feestdagen. U voorkomt dat u urenlang in de keuken staat, en u heeft aan het einde van de dag ook geen berg afwas staan die u weg moet werken. Vindt u het eigenlijk toch wel leuk om thuis in Renswoude te eten tijdens de feestdagen? Wij hebben een speciaal kerstmenu samengesteld dat u bij ons af kunt halen. Zo heeft u een heerlijk kerstdiner uit een restaurant, maar in het comfort van uw eigen huis!

restaurant renswoude

Een tafel reserveren of vrijblijvend een offerte voor catering ontvangen?

U kunt De Sous-Chef inschakelen voor zowel een bedrijfslunch in ons restaurant als catering op locatie. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

catering renswoude

Trakteer op een bedrijfslunch

Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun harde werk? Trakteer ze dan eens op een heerlijke bedrijfslunch. Bij ons kunt u een grote tafel reserveren en samen gezellig genieten. Zou u wel samen willen lunchen, maar heeft u niet de mogelijkheid om bij ons langs te komen? Dat is geen probleem, want wij verzorgen ook gewoon een bedrijfslunch op uw kantoor in Renswoude of in de omgeving hiervan. Natuurlijk verwelkomen we u ook in ons restaurant voor een heerlijke lunch met vrienden of familie. U kunt bij ons genieten van lekkere sandwiches, salades en soepen.

Catering in Renswoude

Zoals gezegd komen we graag een bedrijfslunch voor u in Renswoude verzorgen. We zijn namelijk naast restaurant ook een cateringbedrijf. We verzorgen zowel bedrijfscatering als catering voor particulieren. Dit kan zo groot of klein als u zelf wilt, van een kleine lunch tot een groot buffet, met of zonder bediening. Ook hebben we een grote variatie aan gerechten, waaronder:

  • Italiaans buffet
  • Hollands buffet
  • Oosters buffet
  • Barbecue pakket
  • Vegetarische gerechten

Neem contact op

Wilt u ook dineren of lunchen bij de Sous-Chef? Of bent u op zoek naar een cateringbedrijf? Neem dan contact met ons op en bel naar 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. We hopen u snel te zien in ons restaurant, of op uw feest in Renswoude.

033-286 2286 033-286 2286