skip to Main Content

Restaurant in de buurt van Maarn?

In de regio Maarn bent u gegarandeerd van het lekkerste diner of lunch bij De Sous-Chef! Hier kunt u ongedwongen genieten van heerlijke gerechten. Bovendien zijn we ook actief als cateringbedrijf. Dit betekent dat u gewoon thuis kunt genieten van ons lekkere, uitgebreide menu. Dit doen we niet alleen bij particulieren, maar u kunt ons ook inschakelen voor uw bedrijfscatering. Wilt u een keer uw medewerkers trakteren door ze mee uit eten te nemen? Reserveer dan een tafel voor een lekkere bedrijfslunch bij De Sous-Chef.

Lekkerste wildrestaurant in de regio Maarn

Loopt u het water al in de mond als u denkt aan de lekkere gerechten die te vinden zijn bij een wildrestaurant? Kom dan vanuit Maarn een hapje eten bij De Sous-Chef. Wij staan in de regio namelijk bekend als excellent wildrestaurant. Ons wildmenu bestaat onder andere uit eend en hert. Een wildrestaurant is ook altijd een goede optie voor het kerstdiner. Ook hiervoor nodigen wij u graag bij ons uit. Reserveer gauw een tafel en kom dineren bij restaurant De Sous-Chef.

Kerstdiner in een restaurant

Heeft u dit jaar geen zin om met de feestdagen de hele dag in de keuken te staan voor het kerstdiner? En dan achteraf ook nog eens een gigantische berg afwas weg te moeten werken? Kies er dit jaar dan voor om te genieten van een kerstdiner in een restaurant. Bij De Sous-Chef verzorgen we een heerlijk kerstmenu met feestelijke gerechten. Wilt u wel het feest thuis in Maarn vieren maar heeft u geen zin om te koken? We hebben een speciaal kerstmenu samengesteld om af te halen, zodat u kunt genieten van een heerlijk kerstdiner van hoge kwaliteit, gewoon aan uw eigen eettafel.

restaurant maarn

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

catering maarn

Genieten van een bedrijfslunch

U kunt bij De Sous-Chef ook lekker uitgebreid lunchen met verschillende sandwiches, salades en soepen. Een lunch met vrienden en familie is natuurlijk erg gezellig, maar heeft u er ook al eens aan gedacht om uw medewerkers te trakteren op een lekkere bedrijfslunch? Ook voor een volledig verzorgde bedrijfslunch kunt u met uw medewerkers vanuit Maarn langskomen bij De Sous-Chef. Wilt u bij ons komen lunchen, reserveer dan snel een tafel.

Catering feesten en bedrijfscatering

Heeft u in Maarn wat te vieren? Doe dit met de gerechten van De Sous-Chef. Wij zijn namelijk ook actief als cateringbedrijf en zetten onze heerlijke gerechten gewoon bij u thuis in Maarn, of op een andere locatie in de regio, op tafel. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar we verzorgen ook bedrijfscatering. We maken het zo groot of klein als u wilt, van simpele lunch tot groot buffet, met of zonder bediening. U kunt kiezen uit een aantal lekkere buffet opties, zoals Italiaans, Hollands of Oosters buffet, bedrijfscatering voor op de barbecue, vegetarische gerechten of het speciale buffet van De Sous-Chef.

Contact met ons opnemen

Wilt u vanuit Maarn in ons wildrestaurant langskomen voor een heerlijk (kerst)diner? Een gezellige bedrijfslunch organiseren? Of heeft u iets te vieren en wilt u dit doen met een buffet van een cateringbedrijf? Neem dan contact op met De Sous-Chef! Bel 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Voor lunch, (kerst)diner en catering nabij Maarn belt u De Sous-Chef!

033-286 2286 033-286 2286