skip to Main Content

Lunchen of dineren in de buurt van Leusden

Heeft u zin om in een restaurant in de buurt van Leusden lekker uit te gaan eten? Kom dan eens langs bij De Sous-Chef! In ons restaurant kunt u genieten van de ontspannen en ongedwongen sfeer en natuurlijk van heerlijke gerechten! Bovendien kunt u ook contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een cateringbedrijf. Dan kunt u op locatie in Leusden ook genieten van de uitstekende gerechten van De Sous-Chef! De catering verzorgen we niet alleen aan particulieren, maar ook voor bedrijfscatering kunt u bij ons terecht. Wilt u eens uw medewerkers trakteren? Neem ze dan mee voor een heerlijke bedrijfslunch. Alles is mogelijk bij De Sous-Chef! Reserveer snel een tafel.

Kerstdiner in een restaurant

Bij De Sous-Chef hebben we ons gespecialiseerd in het verzorgen van een heerlijk feestelijk kerstdiner. Heeft u geen zin om met de feestdagen urenlang in de keuken te staan, om vervolgens in de avond ook nog een grote berg afwas weg te moeten werken? Kom dan met de kerst bij ons lang voor een geheel verzorgd kerstdiner! Wilt u de feestdagen wel thuis in Leusden doorbrengen, maar heeft u alsnog geen zin om te koken? Ook dan heeft u geluk, want we hebben een speciaal kerstmenu samengesteld om af te halen. Geniet dus van een kerstdiner uit een restaurant gewoon aan uw eigen eettafel.

Wildrestaurant vlakbij Leusden

Wild kan een onderdeel zijn van een feestelijk wintergerecht. Een kerstdiner in een wildrestaurant is daarom een geliefde keuze. Bent u ook een groot fan van wildgerechten, en bent u op zoek naar een wildrestaurant in de buurt van Leusden? Op het wildmenu van De Sous-Chef vindt u onder andere eend en hert. In de regio van Leusden staan we dan ook bekend als excellent wildrestaurant. Reserveer dus gauw een tafel bij het wildrestaurant De Sous-Chef!

restaurant leusden

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

catering leusden

Een uitgebreide lunch

Heeft u zin om lekker te lunchen in een restaurant in de buurt van Leusden? Kom genieten van de sandwiches, salades en soepen van De Sous-Chef. Tip: laat uw medewerkers zien dat u ze waardeert door ze mee te nemen naar een restaurant voor een bedrijfslunch! Natuurlijk kunt u een bedrijfslunch ook gewoon in de kantine laten verzorgen door De Sous-Chef, aangezien we ook bedrijfscatering in Leusden verzorgen. Reserveren voor een gewone lunch of een bedrijfslunch kan via de site, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

De Sous-Chef als cateringbedrijf

Bent u voor uw evenement in Leusden op zoek naar een cateringbedrijf? De koks van restaurant De Sous-Chef verzorgen graag de catering. Wij zetten de lekkerste gerechten bij u op tafel, van een kleine lunch tot een groot buffet, met of zonder bediening. We hebben een groot assortiment aan catering buffetten, zoals een Italiaans, Hollands of Oosters buffet, bedrijfscatering met barbecue gerechten, vegetarische gerechten of het speciale buffet van De Sous-Chef. Neem dus ook voor uw catering contact op met de restaurant De Sous-Chef.

Contact opnemen

Voor lunch, diner of catering neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. We denken graag met u mee over de eventuele catering van uw evenement. Daarnaast kunt u tijdens de kerst een volledig verzorgd diner afhalen voor uw kerstdiner in Leusden. Liever gewoon eens komen lunchen of dineren? Reserveer dan simpel online.

Lunch

Landbrood, keuze uit wit of bruin

Carpaccio €8,50
met truffelmayonaise en pesto, geroosterde nootjes en pecorino
Gemarineerde zalm €9,50
met tzatzikisaus
Geitenkaas €8,00
met balsamicodressing, geroosterde nootjes en gedroogde tomaat
Tonijnsalade €8,00
Twee runderkroketten €6,75
met mosterd
Gebakken kippendij €8,00
licht pittig met chilimayonaise
Boerenomelet €6,75
Uitsmijter €6,75
met ham en kaas
Black Angus hamburger €9,75
met kaas, bacon, ui, tomaat, augurk, kropsla
Steak-sandwich €10,25
met truffelmayonaise
Warme beenham €8,50
met champignons en satésaus
Panini €5,50
met ham en kaas

Salades

Carpaccio €9,75
met met pesto en truffelmayonaise, geroosterde nootjes en pecorino
Gemarineerde zalm €10,50
met tzatzikisaus en zoetzure groenten
Geitenkaas €9,00
met honing, balsamicodressing, geroosterde nootjes en gedroogde tomaat
Gebakken kippendij €9,50
met chilimayonaise

Soep

Dagsoep €6,00

Diner

Vis

Gebakken snoekbaars €19,75
met ratatouille van tomaat en citroen
Vangst van de dag €19,50

Vlees

Keuze uit champignonsaus, rode wijnsaus of pepersaus

Argentijnse entrecote €18,50
Braziliaanse rib-eye €18,50
Ierse runderhaas €17,95
Ierse bavette €17,95
Kip- of varkenshaassaté €17,00
met satésaus, atjar en kroepoek
Gegrilde ossenhaasspies €18,00
met knoflooksaus
Spareribs €16,50
zoet of pittig, geserveerd met knoflooksaus
Gevulde varkenshaas €17,00
met kattenspek en brie, geserveerd met champignonsaus
Hamburger €14,75
met bacon, kaas, tomaat en augurk
Vleesplateau €24,00
400 gram, voor de vleesliefhebber

Vegetarisch

Rode groentecurry €16,00
met basmatirijst
Vegetarische dagschotel €16,00
033-286 2286 033-286 2286