skip to Main Content

Lunchen en dineren vlakbij Leersum

Heeft u zin in een lekkere lunch of diner bij een restaurant in de buurt van Leersum? Kom dan de heerlijke gerechten van restaurant De Sous-Chef uitproberen! Hier kunt u in een ongedwongen en ontspannen sfeer genieten van ons eten. Heeft u een evenement in de buurt van Leersum? Dan komen wij graag de catering verzorgen, want De Sous-Chef is namelijk ook een cateringbedrijf. Deze catering verzorgen we niet alleen aan particulieren, maar ook voor bedrijfscatering kunt u contact met ons opnemen. Voor een gezellige bedrijfslunch verwelkomen we u bovendien graag in ons restaurant, maar deze kunnen we ook gewoon in uw kantine verzorgen. Bij De Sous-Chef is het allemaal mogelijk! Reserveer snel een tafel.

Kerstdiner in een restaurant

Het is niet voor iedereen weggelegd om tijdens de feestdagen urenlang in de keuken te staan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een kerstdiner in een restaurant. Bij De Sous-Chef hebben we daarom een feestelijk kerstmenu samengesteld. Wilt u de feestdagen liever thuis in Leersum doorbrengen? Dat betekent niet dat u niet van een heerlijk kerstdiner van een restaurant kunt genieten. We hebben namelijk een speciaal kerstmenu ontwikkeld dat u af kunt halen. Zo kunt u gewoon aan uw eettafel van een uitgebreid kerstdiner genieten!

Het lekkerste wildrestaurant in de regio Leersum

Wild kan een onderdeel zijn van een feestelijk wintergerecht. Een kerstdiner in een wildrestaurant is daarom een geliefde keuze. De Sous-Chef staat in de regio Leersum bekend als uitstekend wildrestaurant. Zo vindt u op ons wildmenu onder andere eend en hert. Reserveer een tafel bij wildrestaurant De Sous-Chef en proef onze heerlijke gerechten voor uzelf.

restaurant leersum

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Catering leersum

Sfeervol lunchen

Bent u toe aan een lekkere lunch in een sfeervolle omgeving? Bij De Sous-Chef serveren we heerlijke sandwiches, salades en soepen tijdens de lunch. Ook met grote gezelschappen kunt u komen lunchen, bijvoorbeeld als u uw medewerkers wilt trakteren op een gezellige bedrijfslunch. Heeft u niet de mogelijkheid om met uw collega’s naar het restaurant toe te komen? Dat is geen probleem, aangezien we de bedrijfslunch ook gewoon bij u kunnen komen verzorgen. Dan kunt u van onze gerechten genieten bij u op locatie in Leersum. U kunt een tafel reserveren of een bedrijfslunch bestellen hier via de site, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen.

Catering door De Sous-Chef

Zoals gezegd komen wij graag de bedrijfslunch voor u op kantoor in Leersum serveren. Heeft u een ander evenement? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Met ons cateringbedrijf zetten we de heerlijke gerechten uit ons restaurant gewoon bij u op tafel. De catering kan geheel naar uw wensen aangepast worden, van kleine lunch tot groot buffet, met of zonder bediening. U kunt bovendien kiezen uit veel verschillende gerechten, zoals:

  • Italiaans buffet
  • Hollands buffet
  • Oosters buffet
  • Barbecue pakket
  • Vegetarische gerechten

Neem contact op met De Sous-Chef

Wilt u bij De Sous-Chef komen dineren of lunchen? Of bent u in Leersum op zoek naar een cateringbedrijf? Dan neemt u eenvoudig contact op door te bellen naar 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. We hopen u snel te zien in ons restaurant, of bij u op locatie in Leersum.

033-286 2286 033-286 2286