skip to Main Content

Lunchen of dineren nabij Doorn

Heeft u zin om een lekker hapje te eten in een restaurant in de buurt van Doorn? Kom dan eens langs bij De Sous-Chef. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en lekker relaxen in een ongedwongen en ontspannen sfeer. U kunt niet alleen in ons restaurant komen eten, maar we zijn ook actief als cateringbedrijf. We verzorgen graag de catering van uw feest of andere evenement in Doorn. Heeft u zin in een bedrijfslunch op kantoor? Dan schakelt u ons in voor bedrijfscatering. Maar natuurlijk nodigen we u en uw medewerkers ook uit voor een bedrijfslunch in ons restaurant. Bij De Sous-Chef is het allemaal mogelijk! Reserveer snel een tafel of neem contact op voor de opties wat betreft catering.

Wildrestaurant in de buurt van Doorn

Kunt u ook zo genieten van heerlijke wildgerechten? Wij in ieder geval wel! De Sous-Chef staat in de regio Doorn dan ook bekend als excellent wildrestaurant. Op ons wildmenu vindt u onder andere eend en hert. Een wildrestaurant is ook een uitstekende keuze wanneer u van een kerstdiner in een restaurant wilt genieten, want wild is vaak onderdeel van feestelijke wintergerechten. Maak snel een reservering om te komen eten bij wildrestaurant De Sous-Chef. Neem ook contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden voor een reservering voor het kerstdiner.

restaurant doorn

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Kerstdiner in een restaurant

Genieten van uitstekende (wild)gerechten is niet het enige voordeel van een kerstdiner in een restaurant. U hoeft zelf ook geen voorbereidingen te treffen. In plaats van tijdens de feestdagen urenlang in de keuken te staan, kunt u gewoon aanschuiven. Ook hoeft u dan geen bergen afwas weg te werken. Geniet u liever gezellig thuis in Doorn van kerst? Wij hebben een speciaal kerstmenu samengesteld dat u af kunt halen. Zo heeft u een heerlijk kerstdiner uit een restaurant gewoon aan uw eigen eettafel. Maak ook indruk op uw gasten met een professioneel kerstdiner!

Gezamenlijke bedrijfslunch

Een gezamenlijke bedrijfslunch is de ideale manier om het teamverband tussen uw medewerkers te versterken. Aangezien u bij De Sous-Chef terecht kunt voor bedrijfscatering verzorgen wij ook graag een bedrijfslunch voor uw personeel op locatie in Doorn. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om in ons restaurant een grote tafel te reserveren en uw medewerkers te trakteren op een bedrijfslunch buiten de deur. Bij De Sous-Chef verzorgen we een heerlijke lunch met onder andere sandwiches, salades en soepen. Ook met vrienden of familie nodigen we u van harte uit om te komen lunchen.

catering doorn

Catering in Doorn

Als cateringbedrijf verzorgen we niet alleen de bedrijfslunch en andere bedrijfscatering, maar ook voor particuliere catering kunt u ons inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld een feestje in Doorn? Dan zetten wij de lekkerste gerechten op tafel. Dit kan zo groot of klein als u zelf wilt, van kleine lunch tot groot buffet, met of zonder bediening. U kunt bij ons kiezen tussen verschillende soorten catering, waaronder:

  • Italiaans buffet
  • Hollands buffet
  • Oosters buffet
  • Barbecue pakket
  • Vegetarische gerechten

Neem contact op

Wilt u de catering in Doorn door De Sous-Chef laten verzorgen? Of wilt u een tafel reserveren om lekker te komen lunchen of dineren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Bent u in de buurt van Doorn en wilt u uiteten of zoekt u een catering bedrijf met passie voor goed eten? Reserveer dan een tafel of vraag vrijblijvend een offerte voor catering aan.

033-286 2286 033-286 2286