skip to Main Content

Lunchen of dineren vlakbij Barneveld

Zoekt u een goed restaurant in de buurt van Barneveld? Kom dan langs bij De Sous-Chef! In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Voor feesten en evenementen in Barneveld kunnen wij ook de catering verzorgen. Wanneer u op kantoor bijvoorbeeld een bedrijfslunch wilt organiseren, neemt u voor de catering contact met ons op. Wilt u meer weten over ons als cateringbedrijf, of wilt u een tafel in het restaurant reserveren? Bel of mail dan met De Sous-Chef.

Het lekkerste wildrestaurant in de buurt van Barneveld

Wanneer rond mid-oktober het wildseizoen begint wilt u natuurlijk zo snel mogelijk genieten van de heerlijke gerechten van een echt wildrestaurant. Ook dan komt u dineren bij De Sous-Chef. Wij staan in de regio Barneveld namelijk bekend als excellent wildrestaurant. Op onze menukaart vindt u onder andere eend en hert. Wild is vaak onderdeel van een feestelijk wintergerecht, dus het houden van een kerstdiner in een wildrestaurant is een populaire keuze. Wanneer u contact met ons opneemt, informeren wij u graag over de mogelijkheden van een reservering in ons wildrestaurant, ook tijdens de feestdagen.

restaurant barneveld

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Vier kerst bij De Sous-Chef of laat ons uw kerstdiner bereiden voor thuis

Naast de heerlijke (wild)gerechten heeft een kerstdiner in een restaurant ook nog andere voordelen. Zo hoeft u tijdens de feestdagen geen uren door te brengen in de keuken, en hoeft u zich niet bezig te houden met de afwas na afloop. U schuift gewoon aan en laat de koks van De Sous-Chef hun werk doen. Wilt u wel graag het kerstdiner gewoon thuis in Barneveld houden? Ook dat is geen probleem, want wij hebben een speciaal kerstmenu samengesteld om af te halen. Zo kunt u thuis indruk maken op uw gasten door een professioneel kerstdiner uit een restaurant aan uw eigen eettafel te serveren!

Uitgebreide lunch

Bij restaurant De Sous-Chef kunt u niet alleen genieten van een heerlijk diner, maar we zetten ook graag een smakelijke lunch voor u op tafel. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze heerlijke sandwiches, salades en soepen. Kom langs met uw vrienden of familie, of trakteer uw personeel op een lekkere bedrijfslunch buiten de deur. Samen lunchen versterkt namelijk het teamverband, en na een pauze in ons restaurant gaan uw medewerkers weer vol energie aan de slag. Wilt u wel een gezamenlijke bedrijfslunch houden, maar dan gewoon in uw eigen kantine in Barneveld? Ook dat is geen probleem, want wij verzorgen ook bedrijfscatering.

catering barneveld

Catering in Barneveld

Naast bedrijfscatering kunt u ook bij cateringbedrijf De Sous-Chef terecht voor catering bij particuliere feesten of andere evenementen in de buurt van Barneveld. Wij verzorgen de catering voor verschillende evenementen, waarbij we ons volledig aan de gelegenheid aanpassen. Van kleine lunch tot groot buffet, met of zonder bediening, als cateringbedrijf maken we het allemaal mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van:

  • Italiaanse buffetten
  • Hollandse buffetten
  • Oosterse buffetten
  • Een barbecue pakket
  • Vegetarische gerechten

Neem contact op

Bent u in de buurt van Barneveld en wilt u lekker bij ons komen eten? Dan kunt u via de site, telefonisch of via de mail een tafel reserveren. Ook voor de catering in Barneveld kunt u met ons contact opnemen. Dat doet u telefonisch via 033-2862286 of stuur een mail naar info@desouschef.nl. Voor lunch, (kerst)diner of catering belt u De Sous-Chef!

033-286 2286 033-286 2286