skip to Main Content

Wildmenu

Speciaal voor degenen die houden van wild hebben we een wildmenu. Laat onze chef de lekkerste wildgerechten voor u klaar maken. Reserveer vandaag nog een tafel.

Voorgerecht
Gerookte wilde eendenborst met gekonfijte uitjes
Tussengerecht
Romige soep met champignons en gepofte knoflook, met een ham van hert
Hoofdgerecht
Hertenrugfilet met rode wijnsaus en een zalm van rettich
Nagerecht
Verrassing van de chef

De Sous-Chef, geniet in ons wildrestaurant

Bent u op zoek naar een kwalitatief wildrestaurant? Eend, hert of ander wild eet u bij wildrestaurant De Sous-Chef. Of u nu lekker uit eten wenst te gaan of een locatie zoekt voor uw kerstdiner, wij bieden u een sfeervolle en gastvrije ambiance. Ook voor uw catering kunt u ons inschakelen. Bezoek ons restaurant met uw familie, vrienden of personeel en proef het lekkere wild dat wij voor u op tafel zetten. Hieronder vertellen wij u meer over onze mogelijkheden. Wenst u direct te reserveren? Bel dan met ons wildrestaurant.

Gerechten van wild in ons restaurant

Als u wilt genieten van het heerlijke eten van een echt wildrestaurant, dan bent u bij De Sous-Chef aan het juiste adres voor diverse wildgerechten. Zoekt u nog naar een wildrestaurant voor uw kerstdiner? Dan biedt ons restaurant u de meest overheerlijke gerechten aan. Wij serveren zowel hert als eend en nog vele andere soorten wild. Boek vandaag nog uw reservering voor ons restaurant!

wildrestaurant

Uw kerstdiner in ons wildrestaurant

Wat is een kerstdiner zonder het lekkerste wild? Bij de Sous-Chef bieden wij een overheerlijk kerstmenu. Het kerstmenu van dit jaar staat inmiddels weer op onze website, dus neem gerust een kijkje op de kaart. Kom in ons restaurant genieten van ons kerstdiner of laat ons kerstmenu zelf afhalen. Zo kunt u aan uw eigen eettafel genieten van een kerstdiner van topkwaliteit. Kies uit onze drie- , vier- of vijfgangenmenu’s. U kunt er tevens voor kiezen een geheel kerstdiner zelf samen te stellen.

Bedrijfscatering of evenementen catering

Wilt u op een bedrijfsfeest of evenement genieten van heerlijk wild van onze catering? Ook dan hebben wij u veel te bieden. Als gespecialiseerd cateringbedrijf hebben wij talloze mogelijkheden voor u in petto. Wenst u een lunch of een compleet buffet? Met of zonder bediening op uw evenement? Bij ons staan uw wensen centraal. Wij verzorgen de catering voor particulieren en bedrijven. U heeft hierbij de keuze uit Italiaanse, Hollandse of Oosterse buffetten. Ook kunnen wij u vegetarische gerechten en barbecue gerechten aanbieden.

Neem contact op met ons wildrestaurant

Wenst u heerlijk te dineren met wild in ons restaurant? Of wilt u een compleet verzorgde catering voor uw bedrijfsfeest of evenement? Boek dan vandaag nog uw reservering bij De Sous-Chef en bel ons via:033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Wij heten u graag van harte welkom in ons wildrestaurant!

033-286 2286 033-286 2286