skip to Main Content

Wildmenu

Van 15 tot-en-met 17 oktober hebben wij een keuzemenu uit overheerlijke wildgerechten buiten onze kaart om. Stel zelf uw drie- of viergangenmenu samen met de keuze uit de hele kaart voor een vaste prijs.

3-gangen: € 34,95

4-gangen: € 39,95

Tussengerechten

Voorgerecht
Tataki van hert met shiitake champignons 
Ham van wild zwijn met veenbessencompote
Gerookte wilde eendenborst
Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk met een saus van rode port
Trio van wild 
Reerugfilet
Nagerechten
Tarte tatin van appel met kaneelijs
Stoofpeertjes met vanille-ijs

De Sous-Chef, geniet in ons wildrestaurant

wildrestaurant

Neem contact op met ons wildrestaurant

Wenst u heerlijk te dineren met wild in ons restaurant? Of wilt u een compleet verzorgde catering voor uw bedrijfsfeest of evenement? Boek dan vandaag nog uw reservering bij De Sous-Chef en bel ons via:033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Wij heten u graag van harte welkom in ons wildrestaurant!

033-286 2286 033-286 2286