skip to Main Content

Lunch, diner of catering in regio Maarsbergen

Bent u in de regio Maarsbergen op zoek naar een restaurant voor een heerlijk diner of lunch? Of heeft u de hulp nodig van een cateringbedrijf? Dan bent u bij De Sous-Chef aan het juiste adres! Bij ons kunt u niet alleen gastvrij en ongedwongen dineren en lunchen, maar u kunt ook bij ons terecht voor excellente catering. Kom eten met vrienden of familie, of trakteer medewerkers op een lekkere bedrijfslunch. Ons cateringbedrijf komt tevens bij u thuis of schakel ons in voor bedrijfscatering. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, maar u kunt ook meteen reserveren.

Wildrestaurant in de buurt van Maarsbergen

Heeft u nu echt zin in de smakelijke gerechten van een goed wildrestaurant? Kom langs bij De Sous-Chef, want wij staan bekend als top wildrestaurant in de regio Maarsbergen. Vanaf half oktober staan de lekkerste wildgerechten weer op het menu. Ons wildrestaurant is ook een goede tip wanneer u nog op zoek bent naar een plek voor een lekker kerstdiner. Ons wildmenu bestaat uit heerlijke wildgerechten met onder andere eend en hert. Kom dineren in wildrestaurant De Sous-Chef en reserveer een tafel!

Een heerlijke (bedrijfs)lunch

U kunt vanuit Maarsbergen niet alleen bij ons terecht voor een goed diner, maar ook als lunch restaurant zorgen we voor een uitgebreide, smakelijke lunch. Kom samen met familie en vrienden langs om te genieten van een lunch van heerlijke sandwiches, salades en soepen. Ook voor een uitgebreide bedrijfslunch bent u vanuit Maarsbergen bij ons aan het juiste adres. Kom uit de kantine en neem uw medewerkers mee naar een goed restaurant voor een heerlijke bedrijfslunch.

restaurant maarsbergen

Een tafel reserveren of vrijblijvend een offerte voor catering ontvangen?

U kunt De Sous-Chef inschakelen voor zowel een bedrijfslunch in ons restaurant als catering op locatie. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Catering maarsbergen

Het kerstdiner in een restaurant

Tijdens kerst lekker uiteten? Of in Maarsbergen kerst vieren met een diner van De Sous-Chef? Het kerstmenu van dit jaar staat weer hier op de site! U kunt van het kerstdiner in ons restaurant komen genieten, maar we bieden ook een kerstmenu voor u thuis! Trakteer uw gasten dus met een heerlijk professioneel kerstdiner gewoon aan uw eigen eettafel. U kunt kiezen uit een drie-, vier- of vijfgangenmenu voor uw kerstdiner. Dit kunt u bovendien zelf samenstellen.

Catering voor evenement of bedrijfscatering

Wilt u de gerechten van een heerlijk wildrestaurant bij u in Maarsbergen? Dat kan, aangezien wij ook actief zijn als cateringbedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos, van simpele lunch tot compleet buffet, met of zonder bediening, ons cateringbedrijf maakt het voor u mogelijk. Wij verzorgen de catering voor particulieren, maar we staan ook voor u klaar met bedrijfscatering. Kies voor een Italiaans, Hollands of Oosters buffet, bedrijfscatering met de lekkerste barbecue gerechten, een vegetarische catering of het speciale buffet van de Sous-Chef.

Reserveer een tafel in ons restaurant

Zoekt u nog een restaurant in de buurt van Maarsbergen? Of wilt u een gezellige bedrijfslunch organiseren? Of toch thuis genieten van de heerlijkste gerechten verzorgd door een cateringbedrijf? Neem dan contact op met De Sous-Chef en bel 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Voor lunch, (kerst)diner en catering belt u De Sous-Chef!

033-286 2286 033-286 2286