skip to Main Content

Lunchen in een sfeervolle ambiance

Op zoek naar het beste lunch restaurant? Kom lunchen bij De Sous-Chef! Bel ons vandaag nog om uw lunch van morgen te reserveren. Bij ons profiteert u altijd van een uitgebreide lunch. Of u nu met uw familie of vrienden wenst te komen genieten van een heerlijke lunch of wilt lunchen met uw personeel, wij hebben u een sfeervolle en gastvrije ambiance te bieden. Tevens kunnen wij uw lunch verzorgen middels onze cateringservice. Graag vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden die ons restaurant u te bieden heeft. Wilt u echter direct al een tafel reserveren in ons lunchrestaurant? Neem dan contact met ons op.

Genieten van een heerlijke lunch

Wij hebben u een zeer uitgebreide en smakelijke lunch te bieden in ons lunchrestaurant. Indien u besluit met uw familie of vrienden ons restaurant te bezoeken, geniet u van overheerlijke salades, soepen en sandwiches. Ook met uw personeel bent u van harte welkom voor een bedrijfslunch. Kies eens voor wat anders dan lunchen in de kantine en kom lunchen bij de Sous-Chef!

High Tea en High Wine

Binnen onze lunch bieden wij tevens een High Tea en High Wine aan. Bij de High Tea krijgt u onbeperkt koffie en thee, waarbij u geniet van een fijn samenzijn met heerlijke zoetigheden en hartige versnaperingen. Tijdens onze High Wine krijgt u drie glazen wijn, waarbij u de keuze heeft uit diverse hartige producten, zoals sandwiches. Ook hierbij worden u zoetigheden aangeboden zoals friandises.

lunchrestaurant

Reserveer een tafel of vraag vrijblijvend een catering offerte aan

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over de catering service. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch of buffet samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

lunchrestaurant de souschef

Bedrijfscatering of evenementen catering

Wilt u met uw personeel genieten van een voortreffelijke lunch op uw bedrijfsfeest? Of wenst u een lunch verzorgd te hebben voor uw evenement? Wij bieden als professioneel cateringbedrijf diverse mogelijkheden aan. Wilt u een complete lunch laten verzorgen of heeft u specifieke wensen voor de lunch? En wenst u ook bediening voor uw bedrijfsfeest of event? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor. Zo bieden wij diverse mogelijkheden, waaronder ook een vegetarische lunch aan. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Neem contact op voor uw lunch bij ons lunchrestaurant

Wilt u ook genieten van een compleet verzorgde lunch? Of wilt u de lunch voor uw bedrijfsfeest of evenement geheel laten verzorgen? Neem dan vandaag nog contact op met ons lunchrestaurant en reserveer uw lunch. Of schakel ons in voor uw catering door te bellen naar 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Kom ook lunchen in ons kwalitatieve lunchrestaurant!

033-286 2286 033-286 2286