skip to Main Content

Vier kerst in ons sfeervolle restaurant

Op zoek naar een kerstrestaurant voor uw kerstdiner? Bekijk het kerstmenu van restaurant De Sous-Chef en reserveer uw tafel vandaag nog! Zo weet u zeker dat u goed zit tijdens de feestdagen. Bij ons profiteert u altijd van een uitgebreid kerstdiner. Of u nu naar ons kersrestaurant komt met uw familie of vrienden of kiest voor een kerstdiner met uw personeel, bij ons geniet u in een sfeervolle en gastvrije ambiance. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden ons kerst restaurant u te bieden heeft. Lees verder of reserveer direct uw tafel, zodat u straks geniet van een heerlijk kerstdiner van ons restaurant.

Reserveer een tafel tijdens kerst of bekijk ons thuismenu

U kunt gemakkelijk online een tafel reserveren bij De Sous-Chef. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie over onze kerstdiner afhaal optie. We bespreken graag samen met u, uw wensen en de mogelijkheden. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Genieten van een heerlijk kerstmenu

U geniet ongetwijfeld van een overheerlijk kerstmenu in ons restaurant. Op onze website kunt u het kerstmenu voor dit jaar eenvoudig vinden. Wij bieden speciaal samengestelde kerstmenu’s, maar u kunt er ook voor kiezen zelf een kerstmenu naar wens samen te stellen. Tevens kunt u de gerechten van een kerstmenu afhalen in ons restaurant, zodat u heerlijk met uw familie en vrienden in uw eigen woning kunt genieten van de feestdagen. Makkelijk voor u en u zet hiermee een heerlijke maaltijd op tafel.

Het lekkerste wild van de kaart

Kerst in ons restaurant is niet compleet zonder het lekkerste wild van de kaart. Geniet u ook zo van wild? Wij in ieder geval wel, en als gespecialiseerd wildrestaurant bieden wij binnen ons kerstmenu de meest voortreffelijke wildgerechten aan. Zo heeft u de keuze uit hert en eend, maar ook uit diverse andere soorten wild. Wild is een typisch wintergerecht en daarom uitermate geschikt voor de feestdagen. Kom ook ons heerlijke wild proeven tijdens uw kerstdiner in ons kerstrestaurant.

kerstrestaurant

Uw kerstdiner in ons kerst restaurant reserveren

Wenst u met uw familie, vrienden of personeel te genieten van een heerlijk kerstdiner in ons kerst restaurant? Boek dan vandaag nog uw reservering, zodat u verzekerd bent van een plek. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw kerstmenu in ons restaurant af te halen. Zo hoeft u niet zelf in de keuken te staan tijdens de toch al drukke feestdagen. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen middels 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Wij hopen u binnenkort de beste service en ons overheerlijke kerstdiner te mogen aanbieden in ons kerst restaurant.

033-286 2286 033-286 2286