Kerst catering
Voorgerechten
Huisgerookte zalm met Hollandse garnalen en tzatzikisaus |
Carpaccio met truffelmayonaise, geroosterde nootjes, rucola en Parmezaanse kaas |
Gegrilde kip met little gem sla, uitgebakken spek, Parmezaanse kaas en ansjovismayonaise |
Salade van geitenkaas, rode biet en avocado |
Tussengerechten
Mosterdsoep |
Tom Kha Kai |
Hoofdgerechten
Gebakken zeebaars met saffraansaus |
Hertenbiefstuk met stamppotje van andijvie, rode kool en rode wijnsaus |
Ossenhaas met een jus van tijm, gepofte, knoflook en rode wijn |
Gevulde varkenshaas met brie en spek, geserveerd met champignonsaus |
Drie spiesen van kip, varkenshaas en ossenhaas, geserveerd met pepersaus |
Cannaloni met ricotta en wilde spinazie |
Nagerecht
Grand dessert |