skip to Main Content

Voorgerechten

Huisgerookte zalm met Hollandse garnalen en tzatzikisaus
Carpaccio met truffelmayonaise, geroosterde nootjes, rucola en Parmezaanse kaas
Gegrilde kip met little gem sla, uitgebakken spek, Parmezaanse kaas en ansjovismayonaise
Salade van geitenkaas, rode biet en avocado

Tussengerechten

Mosterdsoep
Tom Kha Kai

Hoofdgerechten

Gebakken zeebaars met saffraansaus
Hertenbiefstuk met stamppotje van andijvie, rode kool en rode wijnsaus
Ossenhaas met een jus van tijm, gepofte, knoflook en rode wijn
Gevulde varkenshaas met brie en spek, geserveerd met champignonsaus
Drie spiesen van kip, varkenshaas en ossenhaas, geserveerd met pepersaus
Cannaloni met ricotta en wilde spinazie

Nagerecht

Grand dessert
033-286 2286 033-286 2286