skip to Main Content

De Sous-Chef regelt uw catering tot in de puntjes

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf om uw catering compleet te verzorgen? Dan is De Sous-Chef uw professional! Wij zijn een gespecialiseerd cateringbedrijf welke u diverse mogelijkheden te bieden heeft. Of u nu als particulier catering wenst of catering wilt inzetten voor uw personeelsfeest, wij bieden altijd catering op maat. Gastvrijheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden ons cateringbedrijf u kan bieden. Lees dus vooral verder indien u meer informatie wenst of bel ons direct om uw wensen door te geven.

Vrijblijvend een offerte voor catering ontvangen?

U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen bij De Sous-Chef. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn, hoeveel mensen er komen en waar we rekening mee moeten houden. Vervolgens krijgt u vrijblijvend een overzicht van de kosten. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Genieten van de beste catering

Door ons cateringbedrijf geniet u van de beste catering. Wij bieden eindeloze mogelijkheden. Of u nu enkel een lunch wenst voor uw feest of event of een compleet buffet wilt laten verzorgen, wij staan voor u klaar. Ook kunt u ervoor kiezen of u wel of geen bediening wenst. Onze catering verzorgen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij ons kunt u kiezen uit Hollande, Oosterse of Italiaanse buffetten. Tevens bieden wij barbecue gerechten en vegetarische gerechten aan. Kortom, er is voor ieder wat wils binnen ons cateringbedrijf.

Het lekkerste wild in de catering

Wij zijn niet enkel een catering bedrijf, maar ook een gespecialiseerd wildrestaurant. Want zeg nu eerlijk, wat is er nu lekkerder dan een stukje wild? Binnen onze catering bieden wij ook diverse overheerlijke wildgerechten aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit eend of hert, maar ook uit andere soorten wild. Het is een ideaal gerecht voor de koudere wintermaanden, welke veel smaak zal brengen op uw feest of event. Proef ook ons heerlijke wild en laat ons lekkere wildgerechten binnen uw catering verzorgen.

catering bedrijf

Uw catering reserveren? Neem contact met ons op

Wilt u voorzien zijn van een voortreffelijke catering op uw personeelsfeest of feest voor uw familie of vrienden? Neem dan vandaag nog contact op met ons catering bedrijf. Wij bespreken graag uw wensen met u en doen altijd ons best om deze geheel te verwezenlijken. Ga ook voor het gemak van een cateringbedrijf en laat uw eten geheel verzorgen door onze experts. Bel ons direct via 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Binnenkort hopen wij u dan ook van een catering naar wens te mogen voorzien!

033-286 2286 033-286 2286