skip to Main Content

De Sous-Chef verzorgt uw complete bedrijfslunch

Wilt u een overheerlijke bedrijfslunch laten verzorgen? Kom eten bij restaurant De Sous-Chef of laat ons uw catering verzorgen. Wij zijn een hoog gewaardeerd restaurant en cateringbedrijf. Zo verzorgen wij onze lunch voor zowel particulieren als bedrijven.
Wij bieden altijd een lunch op maat aan, waarbij gastvrijheid en kwaliteit onze volledige aandacht hebben. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden van onze lunch. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om uw bedrijfslunch geheel te verzorgen.

Bedrijfslunch bij De Sous-Chef of bedrijfscatering op locatie

U kunt De Sous-Chef inschakelen voor zowel een bedrijfslunch in ons restaurant als catering op locatie. Het is mogelijk om samen met ons uw wensen te bespreken en een passende lunch samen te stellen. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: <ahref=”mailto:info@desouschef.nl”>info@desouschef.nl of online reserveren.

Een bedrijfslunch naar uw wensen

Kiest u voor een lunch voor uw bedrijf, dan wenst u uiteraard een bedrijfslunch van kwaliteit voor uw personeel. Hiertoe bieden wij diverse mogelijkheden, zodat u veel keuze heeft. Onze lunch is gevuld met soepen, salades en sandwiches. Het is een leuk idee uw personeel te trakteren op een bedrijfslunch buiten de locatie van uw kantoor. U kunt bij ons eenvoudig een grote tafel reserveren. Wenst u liever dat de lunch in uw eigen kantine plaatsvindt? Ook dat is mogelijk. U kunt hiervoor onze bedrijfscatering inzetten, zodat wij binnen een mum van tijd een heerlijke lunch voor u en uw personeel op tafel kunnen zetten.

Onze bedrijfscatering

Wilt u uw bedrijfslunch op kantoor laten plaatsvinden, dan is onze bedrijfscatering een goede optie voor u. Hierbij komen wij bij u op locatie, en bereiden we snel een kwalitatieve lunch voor u en uw personeel. U kunt er hierbij voor kiezen om wel of niet van bediening gebruik te maken. Kiest u voor onze bediening, dan geeft u uw personeel net even een extra luxe ervaring. Wij zullen er altijd voor zorgen dat uw bedrijfslunch aan uw wensen voldoet en u geniet van optimale kwaliteit.

bedrijfslunch

Uw bedrijfslunch reserveren? Neem contact met ons op

Wenst u ons in te zetten voor uw bedrijfslunch? En wilt u een tafel boeken in ons restaurant of wenst u dat wij naar uw locatie komen? Neem dan vandaag nog contact op met onze professionals voor uw reservering. Wij horen graag wat uw specifieke wensen voor de lunch zijn, zodat wij deze hierop kunnen afstemmen. Bel ons via: 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Wij hopen u en uw personeel spoedig te mogen voorzien van onze overheerlijke bedrijfslunch.

033-286 2286 033-286 2286