skip to Main Content

De Sous-Chef verzorgd uw bedrijfscatering tot in de puntjes

Wenst u de meest heerlijke bedrijfscatering voor uw organisatie? Bel voor een compleet verzorgde catering met de experts van De Sous-Chef. Ons bedrijf is een hoog gewaardeerd cateringbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de catering voor zowel bedrijven als particulieren. Onze catering wordt altijd op maat aangeboden, waarbij wij kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen om ons in te schakelen voor uw bedrijfscatering.

Vrijblijvend een offerte voor bedrijfscatering aanvragen

Er is veel mogelijk m.b.t. bedrijfscatering. Naast onze buffetten kunnen we ook een heerlijke lunch voor u en uw collega’s bereiden. Meer weten? U kunt bellen naar: 033-286 2286, mailen naar: info@desouschef.nl of online reserveren.

Keuze uit verschillende buffetten

Als u voor bedrijfscatering kiest, wenst u uiteraard het beste voor uw bedrijf. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien wilt u enkel een lunch. U kunt echter ook voor een compleet buffet kiezen voor uw personeelsfeest of andere gelegenheid die uw bedrijf heeft. Wij staan geheel tot uw dienst. U heeft zelf de keuze uit wel of geen bediening. Binnen onze bedrijfscatering kunt u kiezen voor een Oosters, Hollands of Italiaans buffet. Ook kunnen wij diverse vegetarische gerechten en barbecue gerechten voor u klaarmaken. Zo is er voor ieder van uw personeel wat wils.

Top kwaliteit producten met De Sous-Chef bedrijfscatering

De Sous-Chef is in de eerste plaats een restaurant. Een plek waar wij dagelijks onze ziel en zaligheid stoppen in het bereiden van fantastische gerechten. Onze bedrijfscatering maakt het voor u mogelijk om top kwaliteit gerechten bij u op locatie te serveren. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Dan vernemen wij dat graag van u. Naast het verzorgen van de catering voor bedrijven kunnen wij ook op bestelling een fantastische lunch voorbereiden. Ook hier verzorgen wij een perfecte op maat gemaakt lunch voor uw bedrijf.

Bedrijfscatering

Uw bedrijfscatering boeken? Neem contact met ons op

Wenst u ook onze overheerlijke bedrijfscatering in te schakelen voor uw personeelsfeest of ander event van uw bedrijf? Neem dan direct contact op met ons en laat het aan ons weten. Zo kunnen wij de maaltijden geheel naar uw wens samenstellen. Ervaar het gemak van een cateringbedrijf en maak gebruik van onze service. Bel ons via 033-2862286 of stuur een mailtje naar info@desouschef.nl. Wij hopen ook bij u uw bedrijfscatering volledig te mogen verzorgen!

033-286 2286 033-286 2286